שקשוקה של סוף יום
May 15, 2017
דלג למתכוןדלג למפהחזרתי הביתה עייפה מיום עבודה ארוך של שתיים עשרה שעות.
פלורוסנטים, מזגן, מחשב, טלפונים…
בוא נהרוג את היום הזה בבקשה. הנשק: אוכל מהיר, חם, מתובל ושוב מהיר.
שקשוקה.
במחבת חממתי שמן זית שהגיר ריח עדין. התחלתי להפשיר. זרקתי לתוכו כמה פרוסות של שום ונתתי להם להשחים. הוספתי עגבניות והגברתי את האש. שיישרפו העגבניות. שיישרפו הפלורוסנטים.
קצת תרד שיקח אותי לכפר.. ישכיח את המחשב…
כמה גרגרים של חומוס וכמון שיעצימו תחושה של בית.
הקפצתי, שברתי ביצה, כיסיתי את המחבת ושמתי שתי פרוסות לחם בטוסטר.
עשר דקות של עבודה, שלוש דקות של המתנה, החלמון נשאר נוזלי. אני אוכל אותה ישר מהמחבת.
וואלק מנחם.
שקשוקה של סוף יום
מצרכים:
מתכון ל-4 מנות
- 5 כפות שמן זית
- 10 שיני שום מקולפות וחתוכות לגפרורים
- 8 עגבניות בשלות חתוכות לשישיות
- 6 כפות גרגרי חומוס מבושלים
- 8 מדליוני תרד מופשרים
- חצי כף כמון
- 4 ביצים
- 150 גרם פטה עיזים בצועה לחתיכות גסות
- מלח פלפל
אופן ההכנה:
מפת הטיול
שנחזור אליכם עם פרטים?
תודה רבה! הפרטים התקבלו בהצלחה.
אבוי! משהו השתבש בשליחה, אנא נסו שנית.